Slovnaft Cup: Zlaté Moravce do 4. kola, duel Martin- R. Sobota nedohrali

NETKY.SK • 10 September 2014, 07:27 • 2 min
Slovnaft Cup: Zlaté Moravce do 4. kola, duel Martin- R. Sobota nedohrali

BRATISLAVA - Futbalisti Zlatých Moraviec potvrdili proti domácemu tímu KFC Kalná nad Hronom úlohu favorita a víťazstvom 4:1 si v utorok podvečer zabezpečili postup do 4. kola slovenskej pohárovej súťaže s názvom Slovnaft Cup 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Za účastníka Fortuna ligy dva razy skóroval Márius Charizopulos, raz sa presadila nová akvizícia zo Spartaka Trnava Tomáš Mikinič a v závere poistil triumf FC ViOn Peter Orávik. Za Kalnú nad Hronom vyrovnal v 51. min Richard Lackó, ale potom prišli tri gólové údery Zlatých Moraviec.

 

Druhý utorňajší duel 3. kola Slovnaft Cupu MŠK Fomat Martin - MŠK Rimavská Sobota sa nedohral, hlavný rozhodca Roman Galád stretnutie v 38. min za stavu 2:0 pre domácich predčasne ukončil. Dôvodom bola prietrž mračien a nevyhovujúci stav hracej plochy. V drese Martina strelil dovtedy dva góly Ľuboš Thomka - v 4. a 37. min. Nový termín tohto súboja by mal byť 1. októbra. 

Výsledky utorňajších duelov 3. kola futbalového Slovnaft Cupu 2014/2015 - slovenskej pohárovej súťaže (hralo sa na jeden zápas): 

KFC Kalná nad Hronom - FC ViOn Zlaté Moravce 1:4 (0:1) - do 4. kola Slovnaft Cupu postúpili Zlaté Moravce 
Góly: 51. R. Lackó - 22. a 81. Charizopulos, 77. Mikinič, 86. Orávik 

MŠK Fomat Martin - MŠK Rimavská Sobota 2:0 - zápas bol predčasne ukončený v 38. min 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies