Slovnaft Cup: Žilina i Slovan si chcú napraviť pošramotenú povesť

NETKY.SK • 21 Október 2013, 18:35 • 2 min
Slovnaft Cup: Žilina i Slovan si chcú napraviť pošramotenú povesť

BRATISLAVA - Futbalisti dvoch najúspešnejších klubov v ére samostatnej SR MŠK Žilina a ŠK Slovan Bratislava neuspeli v ostatnom corgoňligovom vystúpení v Zlatých Moravciach (0:2), resp. v prípade "belasých" doma s AS Trenčín (0:3).

slovakia

left justify in out

Na spomenuté rezultáty by preto chceli čím skôr zabudnúť. Príležitosť napraviť si pošramotenú povesť a potešiť priaznivcov budú mať už v utorňajšom prvom dueli štvrťfinále domácej pohárovej súťaže s názvom Slovnaft Cup, keď si zmerajú sily pod Dubňom.

"Cesta v pohári je pre nás dôležitá. Chceme postúpiť, aj keď máme proti sebe kvalitného súpera. Slovan sme už v tejto sezóne zvládli (24. augusta v 7. kole Corgoň ligy 2:0, góly: 14. a 59. Pich, pozn.) a myslím si, že aj v tejto konfrontácii môžeme byť úspešní. Musíme však podať tímovejší a oveľa lepší výkon ako v poslednom ligovom stretnutí, to si musia hráči uvedomiť. Je to pre nás veľká výzva, aby sme Slovan vyradili," citoval žilinský klubový web slová trénera MŠK Adriána Guľu.

Obhajca pohárovej trofeje a úradujúci majster z Bratislavy sa nechce vo štvrťfinále Slovnaft Cupu spoliehať na odvetu na Pasienkoch (hrá sa 6. novembra), ale túži zabrať už pod Dubňom. "Myslím si, že Žilina doma určite nebude iba brániť. Pôjde za víťazstvom, ale to je aj naším cieľom. Domnievam, že sa môžeme tešiť na ofenzívne ladený súboj," skonštatoval na internetovej stránke Slovana 21-ročný obranca "belasých" Martin Vrablec a doplnil: "My sa chceme revanšovať za ligovú prehru v Žiline a v utorok zvíťaziť. Každý súboj so Žilinčanmi je ťažký, no o predčasnom finále by som nehovoril. V boji o Slovnaft Cup zostali viaceré kvalitné mužstvá a všetky majú snahu prebojovať sa až do finále."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies