Slovnaft Cup: Prvými semifinalistami Ružomberok a Senica

NETKY.SK • 5 November 2013, 18:51 • 2 min
Slovnaft Cup: Prvými semifinalistami Ružomberok a Senica

BRATISLAVA - Futbalisti MFK Ružomberok a FK Senica si ako prví zabezpečili právo štartu v semifinále slovenskej pohárovej klubovej súťaže s názvom Slovnaft Cup 2013/2014.

slovakia

left justify in out

"Liptáci" postúpili do ďalšej fázy napriek domácej prehre 1:2 v utorkovom odvetnom dueli štvrťfinále s hráčmi Spartaka Trnava, Seničania sa tešili po víťazstve 1:0 v Zlatých Moravciach nad futbalistami miestneho ViOn-u. Obe postupujúce mužstvá využili výhodné pozície, ktoré im patrili po úvodných meraniach síl - Ružomberčania zvíťazili v Trnave 3:1, "Záhoráci" po rozhodnutí členov športovo-technickej komisie Slovenského futbalového zväzu o neoprávnenom štarte Lukáša Mihálika v prvom súboji v Senici kontumačne zdolali Zlaté Moravce 3:0.

V stredajších odvetných súbojoch si zmerajú sily dvojice MFK Košice - 1. FC Tatran Prešov (prvý zápas 2:1) a ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina (3:1).

Semifinále Slovnaft Cupu sa uskutoční až na jar budúceho roka, a to predbežne v dňoch 8. 4. (prvé duely), resp. 15. 4. (odvety). Finále bude 1. mája 2014 v dosiaľ neurčenom dejisku, víťaz sa kvalifikuje do predkola Európskej ligy UEFA 2014/2015. Obhajcom trofeje v tejto slovenskej pohárovej klubovej súťaži sú futbalisti ŠK Slovan Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona