Slovnaft Cup: Košice - Slovan po zápase

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 18:40 • 2 min
Slovnaft Cup: Košice - Slovan po zápase

Futbal - Slovnaft Cup 2012/2013 - semifinále - prvý zápas (hrá sa na odvetu): MFK Košice - ŠK Slovan Bratislava 0:3 (0:0) Góly: 48. Milinkovič, 73. Halenár (z pok. kopu), 90. Grendel, ŽK: 47. P. Bašista - 67. L. Peltier, ČK: 71. Tofiloski (Košice) za faul, rozhodovali: Jaška - Vindiš, Petríček, 2950 divákov

slovakia

left justify in out

Ako prví pohrozili hostia, keď v 9. min Tofiloski kryl Pauschekovu strelu z uhla. Na dlhé minúty sa potom na ihrisku nedialo nič zaujímavé. Vzruch nastal až takmer po polhodine zápasu. V 28. min po rohu Ostojič z päťky "zostrelil" na bránkovej čiare stojaceho Peltiera. Následne v 37. min Sekuličova "delovka" opečiatkovala brvno hosťujúcej bránky. O tri minúty neskôr hostia zneškodnili ďalšiu šancu Košíc, keď O. Diaby v páde minul loptu a následne Dudovu strelu "belasí" zblokovali na roh.

Vstup do druhého polčasu vyšiel hosťom výborne, keď Milinkovič v 48. min z priameho kopu trafil perfektne a Slovan viedol. V 70. min mali belasí ďalšiu výbornú šancu, no Peltiera vychytal Tofiloski a nepresadil sa ani Bagayoko. O minútu neskôr sa situácia zopakovala, Peltier sa opäť ocitol pred Tofiloským, ale ten ho fauloval a videl červenú kartu. Nariadenú jedenástku premenil bez problémov Halenár. Stretnutie sa potom už iba dohrávalo, pričom víťazstvo Slovana prikrášlil v 90. min krásnou strelou z diaľky Peltier.

Zostavy:
Košice: Tofiloski - Ostojič, P. Kavka, P. Bašista, Sekulič - T. Huk, Hovančík - Bukata (73. Ružinský), O. Duda (55. U. Matič), Viazanko - O. Diaby (55. K. Diaby)
Slovan: P. Kováč - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Pauschek - Kladrubský - Milinkovič (83. Szarka), Seydouba Soumah (89. Lukšík), Grendel, Halenár - L. Peltier (77. M. Kuzma)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona