Slovnaft Cup: Hráč roka 2003 Janočko nastúpi za treťoligové Vyšné Opátske

NETKY.SK • 13 August 2014, 09:43 • 2 min
Slovnaft Cup: Hráč roka 2003 Janočko nastúpi za treťoligové Vyšné Opátske

VYŠNÉ OPÁTSKE - Najlepší futbalista Slovenska za rok 2003 Vladimír Janočko, ktorý sa po sezóne 2013/2014 rozhodol ukončiť profesionálnu kariéru, bude v jesennej časti ročníka 2014/2015 hrať III. ligu za FK Vyšné Opátske.

slovakia

left justify in out

Podľa facebookového konta treťoligistu sa v novom drese predstaví už v stredajšom zápase Slovnaft Cupu proti ŽP Šport Podbrezová.

 

Tridsaťsedemročný stredopoliar už pri lúčení s profesionálnym futbalom avizoval, že možno v budúcnosti v nižšej súťaži opäť vybehne na trávnik. Súťažná pauza netrvalo dlho a Janočko akceptoval ponuku z Vyšného Opátskeho. 

 

Vladimír Janočko sa narodil 2. decembra 1976 v Košiciach, kde aj začal s profesionálnym futbalom v drese miestneho 1. FC. Zahraničný angažmán si premiérovo vyskúšal v sezóne 2000/2001, ktorú strávil v gréckom klube Škoda Xanthi. Nasledovalo päťročné pôsobenie v Austrii Viedeň, v roku 2006 prestúpil do Red Bullu Salzburg a neskôr hrával aj za tímy Trenkwalder Austria a FC Leopoldsdorf. Janočko sa v roku 2013 vrátil na Slovensko, podpísal zmluvu na jeden a pol roka s Michalovcami a v ich drese sa napokon rozhodol ukončiť profesionálnu kariéru. Šikovný ofenzívny stredopoliar si zahral s Košicami v skupinovej fáze Ligy majstrov, za seniorský tím Slovenska nastúpil v 56 stretnutiach a dosiahol v nich tri góly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies