Slovnaft Cup: Futbalisti ViOnu zvíťazili nad Senicou 2:1

NETKY.SK • 24 Október 2013, 08:30 • 2 min
Slovnaft Cup: Futbalisti ViOnu zvíťazili nad Senicou 2:1

SENICA - Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce zvíťazili v prvom zápase štvrťfinále Slovnaft Cup-u na ihrisku FK Senica 2:1.

slovakia

left justify in out

Odveta je na programe v utorok 5. novembra o 16.30 h. 

V prvom polčase prvého štvrťfinále Slovnaft Cup-u sa hralo vyrovnané stretnutie, hoci o niečo aktívnejším celkom smerom dopredu bol hosťujúci ViOn. V 11. minúte mali hostia veľkú možnosť na otvorenie skóre. Po dlhom pase sa za obranou ocitol sám pred Šullom Szabó, no brakára neprekonal, keď ten výborným zákrokom šancu zmaril. O malú chvíľu mali identickú možnosť aj Záhoráci. Po Kalabiškovom pase bol v gólovke Tsoumou, Kuciak ho však bravúrne vychytal. V 34. minúte sa prvýkrát menilo skóre, keď sa pekne trafil do ľavej šibenice z 20 metrov Mazan. Nebezpečne ešte vyzerala štandardka hostí v 37. minúte, po ktorej nedosiahol na loptu v dobrej pozícii stopér Majerník.

V druhom polčase pokračovali Seničania v útlme, nevedeli sa presadiť v útoku. VioN-u sa podarilo dostať do dvojgólového vedenia v 59. minúte, keď Szabó z 20 metrov trafil k pravej žrdi. Seničania znížili na konečných 1:2 - po centri Diviša sa hlavou presadil Diarrassouba a loptu poslal k ľavej žrdi. Do konca zápasu sa už nič nestalo a tak ViOn udržal svoje vedenie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies