Slovnaft Cup: 'Belasí' vo finále Slovnaft Cupu v špeciálnych dresoch

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 18:32 • 2 min
Slovnaft Cup: 'Belasí' vo finále Slovnaft Cupu v špeciálnych dresoch

BRATISLAVA - Futbalisti Slovana Bratislava odohrajú finále 45. ročníka Slovenského pohára - Slovnaft Cupu 2013/2014 proti MFK Košice v špeciálnej sade dresov určenej len pre tento zápas. V špeciálnych tričkách budú "belasých" podporovať aj fanúšikovia.

slovakia

left justify in out

Najúspešnejší slovenský klub chce aj takýmto spôsobom osláviť 95. výročie svojho vzniku.
     

ŠK Slovan Bratislava oslavuje 3. mája 2014 deväťdesiate piate výročie založenia klubu. Pri tejto príležitosti nastúpia futbalisti úradujúceho slovenského majstra a obhajcu triumfu v Slovnaft Cupe na finálový duel aktuálneho ročníka domácej pohárovej súťaže vo štvrtok 1. mája 2014 v Myjave proti MFK Košice v špeciálnej sade dresov určenej len pre tento jeden zápas. Tieto dresy hráči podpíšu a bezprostredne po stretnutí sa na oficiálnej klubovej stránke www.skslovan.com začne ich dražba, ktorá potrvá do 31. mája 2014. Úspešní dražitelia získajú okrem cenného suveníru aj certifikát potvrdzujúci autentickosť dresu.
     

Slovan organizuje dražbu špeciálnych dresov v spolupráci s občianskym združením Deťom pre život, ktoré už päť rokov úspešne pomáha deťom s onkologickými ochoreniami a ich najbližším. Výťažok z dražby venuje klub spomenutému občianskemu združeniu na nový projekt individuálnej dopravy, ktorá bude rodičom a detským pacientom k dispozícii 24 hodín denne. Individuálna doprava bude zabezpečovať prevoz detských onkologických pacientov a ich rodičov v Bratislave a okolí z ich domovov do nemocnice a opačne, prepravu potrebných liekov k pacientovi, či urgentný presun detského pacienta pri zhoršenom stave do nemocnice.
     

Na štvrtkové finále Slovnaft Cupu pripravil ŠK Slovan Bratislava darček aj pre svojich fanúšikov. Priaznivci "belasých", ktorí pocestujú podporiť svoj tím do Myjavy, sa môžu tešiť na tričká venované práve 95. výročiu klubu a finálovému zápasu s Košicami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona