Slovinský kouč potvrdil odchod zo slovinskej lavičky, duel proti Škót chcú poctivo odohrať

NETKY.SK • 6 Október 2017, 08:35 • 2 min
Slovinský kouč potvrdil odchod zo slovinskej lavičky, duel proti Škót chcú poctivo odohrať

LONDÝN - Víťazmi "slovenskej" F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na futbalové MS 2018 do Ruska sa stali reprezentanti Anglicka. "Albión" si miestenku na budúcoročný šampionát definitívne zabezpečil vo štvrtkovom stretnutí proti Slovinsku (1:0). Slovinci po stretnutí smútili, keďže ich šance predstaviť sa tretíkrát na najväčšom futbalovom podujatí sa scvrkli na minimum.

slovakia

left justify in out

Po prehre v Anglicku sa do baráže prebojujú iba v prípade, ak v nedeľu doma zdolajú Škótov, súčasne Slovensko nezdolá Maltu a do kariet im zahrá aj priaznivý vývoj v ostatných eliminačných skupinách.

"Dnešný zápas bol jeden z najlepších v mojej trénerskej kariére. Šampionát v Rusku bude napriek tomu bez nás. Nedeľňajší súboj so Škótskom bude môj posledný na slovinskej lavičke," uviedol slovinský kouč Srečka Katanca.

"Počas piatich rokov sme urobili veľa dobrého, vybudovali sme kvalitný tím. Blahoželám Anglicku k nezaslúženému víťazstvu a prajem mu veľa šťastia na MS. Vo Wembley sme odohrali dobrý duel, ale bohužiaľ, zostali sme ´nahí´. Skúsili sme všetko, aby sme boli do poslednej chvíle reálne v hre o ´mundial´. Vyšli nám naše taktické plány, v priebehu stretnutia sme dokázali vystupňovať tempo a v druhom polčase sme boli lepší ako Angličania. Pred nami je posledný zápas so Škótskom, chceme ho poctivo odohrať," doplnil 54-ročný rodák z Ľubľany.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona