Slovinský brankár Oblak smeruje z Benficy Lisabon do Atletica Madrid

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 09:07 • 2 min
Slovinský brankár Oblak smeruje z Benficy Lisabon do Atletica Madrid

ĽUBĽANA - Slovinský futbalový brankár Jan Oblak mieri do španielskeho Atletica Madrid, informovala národná agentúra STA.

slovakia

left justify in out

Reprezentačný brankár Slovinska doteraz pôsobil v Benfice Lisabon a podľa medializovaných informácií by sa prestupom do mužstva zdolaného finalistu Ligy majstrov 2013/2014 mal stať vôbec najdrahším futbalovým hráčom v slovinskej histórii.
      

Atleticu odíde do materského klubu Chelsea Londýn belgický brankár Thibaut Courtois, ktorý si s národným tímom nedávno zahral štvrťfinále MS v Brazílii. "Los Rojiblancos" sú podľa portugalských a španielskych médií pripravení položiť na drevo za 21-ročného talentovaného Oblaka 20 miliónov eur. Gólmanovi, ktorého cez víkend vyhlásili za najlepšieho brankára portugalskej ligy, v Benfice ešte štyri roky platí zmluva. V pondelok ale už absolvoval fyzické testy v Atleticu.
      

Doteraz rekordnú transferovú sumu za futbalistu zo Slovinska zaplatil Olympiakos Pireus v roku 1999 portugalskému FC Porto za Zlatka Zahoviča vo výške 13,5 milióna eur (zdroj: Transfermarkt).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies