Slovinec Maruško skončil v Spartaku Trnava

NETKY.SK • 2 December 2013, 11:13 • 2 min
Slovinec Maruško skončil v Spartaku Trnava

TRNAVA - Slovenský futbalový klub Spartak Trnava ukončil 30. novembra spoluprácu so slovinským stredopoliarom Maticom Maruškom.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom oficiálna stránka klubu. "Stále platí, že legionár musí byť pre klub posilou a byť hráčom základnej zostavy. Maruška sme už v polovici októbra na základe výkonnosti preradili do juniorky. Aj keď zmluvu mal do konca júna budúceho roku, obe strany sa korektne dohodli na jej predčasnom ukončení," uviedol na webe "andelov" PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Defenzívny stredopoliar, ktorý môže hrať aj na stopérskej pozícii, prišiel do klubu počas aktuálnej sezóny. Príležitosť dostal v piatich zápasoch, na corgoňligových trávnikoch pobudol 166 minút. Hrával najmä za druholigovú juniorku. "Matic je inteligentný chalan, vo futbale sa určite nestratí. Už cez víkend odcestoval do Slovinska, v jeho ďalšej športovej kariére mu želáme veľa úspechov," uzavrel Marek Ondrejka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies