Slovinec Kristan: Stále nemôžeme uveriť, že sme tu

NETKY.SK • 5 Február 2014, 14:34 • 2 min
Slovinec Kristan: Stále nemôžeme uveriť, že sme tu

SOČI - Slovinský hokejový brankár Robert Kristan zo slovenského extraligového klubu HK Nitra pred duelmi mužského turnaja na ZOH 2014 v Soči považuje za topfavorita výber domáceho Ruska. Tridsaťročný rodák z Jeseníc sa na zápasy pod piatimi kruhmi veľmi teší.

slovakia

left justify in out

"Hneď na úvod hráme proti najťažšiemu možnému súperovi - Rusku. Budeme bojovať celých šesťdesiat minút a čo sa má stať, to sa stane. My vieme o ruskej reprezentácii všetko, to oni by mali začať rozmýšľať o nás," povedal Kristan po stredajšom tréningu Slovincov v ľadovom paláci Boľšoj. Okrem Rusov si zmerajú Slovinci sily aj so Slovákmi a Američanmi.

Slovinský výber vedený trénerom Matjažom Kopitarom nemá pred zápasmi v Soči veľké ambície. "Ak mám povedať pravdu, nikto v Slovinsku nečakal, že sa nám vôbec podarí postúpiť na ZOH. V Dánsku na olympijskej kvalifikácii sa udial zázrak. Zápasy tam boli neuveriteľné. Mali sme veľa šťastia, no do duelov sme vložili aj veľkú snahu a uspeli sme," poznamenal gólman reprezentácie Slovinska a doplnil: "Návrat domov z kvalifikácie bol úžasný. Na letisku nás čakalo mnoho fanúšikov a gratulovali nám. Ešte stále nemôžeme uveriť, že sme tu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies