Slovinci v nominácii zabojujú z Maltou a Poľskom aj s uzdraveními hráčmi Kamplom a Beričom

NETKY.SK • 3 November 2016, 13:09 • 2 min
Slovinci v nominácii zabojujú z Maltou a Poľskom aj s uzdraveními hráčmi Kamplom a Beričom

ĽUBĽANA - Tréner slovinskej futbalovej reprezentácie Srečko Katanec vo štvrtok oznámil 25-člennú nomináciu na blížiace sa zápasy na ihriskách súperov - proti Malte (11. novembra o 20.45 h v Ta' Qali) v "slovenskej" F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska a prípravný súboj proti Poľsku (14. novembra o 20.45 h vo Vroclave).

slovakia

left justify in out

Informuje o tom verifikované facebookové konto národnej asociácie NZS. Vo výbere figurujú aj útočník AS Saint-Étienne Robert Berič a stredopoliar Bayeru Leverkusen Kevin Kampl, ktorí v októbri neboli kormidelníkovi národného tímu k dispozícii pre zranenie, resp. únavu.

Slovinci sú po 3. kole kvalifikácie MS 2018 s 5 bodmi na tretej priečke F-skupiny o skóre za Litovčanmi. Anglicko je lídrom so 7 bodmi, štvrté Škótsko vybojovalo 4 body. Slovensko dosiaľ získalo 3 body a je na piatej pozícii, Malta má na svojom konte nulu.


Nominácia slovinskej futbalovej reprezentácie na novembrové zápasy na ihriskách súperov - proti Malte (11. 11. o 20.45 h v Ta' Qali) v "slovenskej" F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska a prípravný súboj proti Poľsku (14. 11. o 20.45 h vo Vroclave):


Brankári: Jan Oblak (Atlético Madrid/Šp.), Vid Belec (Carpi/Tal.), Jan Koprivec (Anorthosis Famagusta/Cyp.)


Obrancovia: Boštjan Cesar (Chievo Verona/Tal.), Antonio Delamea Mlinar (Olimpija Ľubľana), Bojan Jokič (FC Villarreal/Šp.), Boban Jovič (Wisla Krakov/Poľ.), Miha Mevlja (FK Rostov/Rus.), Miral Samardžič (Che-nan Ťien-jie/Čína), Gregor Sikošek (FC Koper), Nejc Skubic (Konyaspor/Tur.), Dejan Trajkovski (Twente Enschede/Hol.)


Stredopoliari: Valter Birsa (Chievo Verona/Tal.), Matic Črnic (HNK Rijeka/Chor.), Kevin Kampl (Bayer Leverkusen/Nem.), Rene Krhin (FC Granada/Šp.), Rok Kronaveter, Miha Zajc (obaja Olimpija Ľubľana), Jasmin Kurtič (Atalanta Bergamo/Tal.), Nik Omladič (Eintracht Braunschweig/Nem.), Benjamin Verbič (FC Kodaň/Dán.)


Útočníci: Robert Berič (AS St. Étienne/Fr.), Roman Bezjak (SV Darmstadt/Nem.), Josip Iličič (AC Fiorentina/Tal.), Milivoje Novakovič (NK Maribor)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies