Slovenským policajtom už na diaľnici neujdete: Majú Lamborghini!

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 12:40 • 2 min
Slovenským policajtom už na diaľnici neujdete: Majú Lamborghini!

BRATISLAVA – Cestným pirátom už odzvonilo! Slovenskí policajti dostali do rúk špeciálnu zbraň, ktorej len tak ľahko neujdete. Na slovenských diaľniciach totiž bude hliadkovať policajné Lamborghini Murciélago!

slovakia

left justify in out

Lamborghini Murciélago začala automobilka vyrábať od roku 2001 do roku 2010 a jeho cena sa pohybuje okolo 150-tisíc eur. Jeho maximálna rýchlosť je 342 km/h a z 0 na 100 dokáže zrýchliť za neuveriteľných 3,3 sekundy. Slovenská polícia dostala toto vozidlo spolu so špeciálnym policajným radarom, ktorý zachytí cestného piráta na kilometre ďaleko. Auto s policajnou výbavou teda stálo viac ako 200-tisíc euro.

 

Ak si myslíte, že polícia bude auto šetriť, ste na omyle. Na diaľniciach sa objaví už dnes, a denno denne bude hliadkovať. Takže ak radi jazdíte rýchlo a myslíte si, že uniknete pred pokutou, ste na omyle. Podľa policajného hovorcu bude Lamborghini zastavovať aj motorkárov, ktorí častokrát polícií na diaľnici utiekli. Mastná pokuta ich neminie.

 

Prajeme Vám pekný prvý apríl. Auto je samozrejme len dielom šikovného fotografa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies