Slovenský zväz biatlonu aj Kuzminová majú sponzorskú zmluvu s päťcifernou sumou

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 13:44 • 2 min
Slovenský zväz biatlonu aj Kuzminová majú sponzorskú zmluvu s päťcifernou sumou

BRATISLAVA - Slovenský zväz biatlonu (SZB) i olympijská víťazka Anastasia Kuzminová predĺžili zmluvu s doterajším hlavným partnerom, ktorý im poskytne päťciferné sumy, a očakávajú aj väčšiu podporu zo strany štátu.

slovakia

left justify in out

Aj ďalšie štyri roky zostáva hlavným partnerom SZB i Kuzminovej spoločnosť Viessmann Slovensko, čo spečatili v stredu popoludní v Bratislave podpisom zmluvy generálny riaditeľ firmy Miroslav Janda, prezident Slovenského zväzu biatlonu Ján Hyža a biatlonistka Anastasia Kuzminová. Spoločnosť podporuje najúspešnejší slovenský zimný šport už od roku 2006, od sezóny 2010 je aj sponzorom slovenskej biatlonovej jednotky a teraz už aj dvojnásobnej olympijskej víťazky Kuzminovej.

 

"Ide o päťciferné číslo v eurách, ktorým podporujeme Kuzminovú aj biatlonový zväz. V porovnaní s predchádzajúcou zmluvou nastalo z našej strany zvýšenie podpory pre ďalší olympijský cyklus. Olympijské zlato si veľmi vážime a tešíme sa na spoluprácu počas nasledujúcich štyroch rokov,“ povedal Miroslav Janda. 

 

"Podpora je veľmi dôležitá, ale chcel by som povedať, že čakáme aj väčšiu podporu zo strany štátu. A nielen podporu pre Nasťu, ale aj ďalších športov a športovcov na Slovensku. Verím, že sa nájdu ďalší sponzori, ktorí podporia šport podobne ako Viessmann,“ reagoval Daniel Kuzmin, manžel a šéf biatlonového Tímu Kuzminová.

 

Dlhodobú podporu od spoločnosti Viessmann si váži aj Slovenský zväz biatlonu. Jeho prezident Ján Hyža k tomu poznamenal: "Je to náš najväčší partner, čo sa týka sponzorstva. Výška finančnej pomoci je na slovenské pomery nadpriemerná. Veľmi si vážime túto podporu nášho športu, naša spolupráca je založená na vzájomnej dôvere. Snažíme sa, aby sme dosahovali čo najlepšie výsledky, aj keď nie vždy sa to darí.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies