Slovenský výber opustil Ružička, Réway vynechal tréning

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 07:14 • 2 min
Slovenský výber opustil Ružička, Réway vynechal tréning

BRATISLAVA - Slovenskú hokejovú reprezentáciu opustil tesne pred štartom MS v Prahe a Ostrave Štefan Ružička. Vzhľadom na príchod detroitského ofenzívneho dua Tomáš Tatar - Tomáš Jurčo, ktoré by sa k národnému tímu mohlo po výstupných testoch v NHL pripojiť už v sobotu napoludnie, bude musieť tréner Vladimír Vůjtek vyradiť ešte jedného útočníka. Informáciu prinieslo štvrtkové vydanie relácie Góly-body-sekundy na RTVS.

slovakia

left justify in out

Ružička sa pripojil k tímu len nedávno namiesto zraneného Ladislava Nagya. Na šampionáte si napokon nezahrá. "Zobral to veľmi profesionálne. Každý hráč vie počítať, prišiel medzi poslednými, a hoci mu v Třinci vyšlo play off a mal dobrú fazónu, voľba padla na neho," uviedol pre RTVS Vůjtkov asistent Vladimír Országh.

 

So zdravotnými problémami pricestoval do Ostravy ďalší útočník Martin Réway, ktorý vynechal aj prvý štvrtkový tréning. "Mal zimnicu, bolesti hlavy, čiže prvé príznaky chrípky. Uvidíme, či si jeho stav vyžiada ďalšiu liečbu a či sa zapojí do tréningov alebo zápasov," informoval reprezentačný lekár Ján Grauzel.

 

Slováci vstúpia do šampionátu v Ostrave sobotňajším duelom B-skupiny proti Dánsku o 12.15 h.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona