Slovenský víťaz Študentskej podnikateľskej ceny pocestuje na finále do USA

NETKY.SK • 28 Október 2011, 20:51 • 2 min
Slovenský víťaz Študentskej podnikateľskej ceny pocestuje na finále do USA

Slovenský víťaz Študentskej podnikateľskej ceny pocestuje na finále do USA

slovakia

left justify in out

img

Absolútnym víťazom súťaže Študentskej podnikateľskej ceny 2011 sa stal Tomáš Srnka so spoločnosťou Relbit, s.r.o. Srnka je zároveň nominantom Slovenska na celosvetovú súťaž Global Student Entrepreneur Awards, ktorá sa v novembri uskutoční v USA.
Medzi ďalších piatich finalistov, ktorých odborná porota vybrala z 39 prihlásených, sa zaradili aj Dominik Farkaš s firmou PROnut, s.r.o., Peter Šoltés so spoločnosťou Soltes.eu,s.r.o., Filip Toška so spoločnosťou OnXpo, s.r.o. a Jozef Vodička s fimrou TrashOut, s.r.o.
Projekt organizovala mimovládna organizácia Junior Chamber International Slovakia (JCI). "Cieľom projektu je podporovať študentov v tom, aby pracovali na svojom podnikateľskom sne už počas školy a zároveň ho začali počas štúdia aj realizovať," uviedol výkonný predseda JCI Slovakia Marián Meško. Súťaž má podľa neho ukázať verejnosti, že je možné zvládnuť budovať svoju firmu už počas vysokej školy.
Zaujímavé podnikateľské príbehy boli odmenené vecnými cenami. Najlepší študenti - podnikatelia boli pozvaní na stretnutie s predstaviteľmi podnikateľských organizácií, ako aj so zástupcami vyhlasovateľa projektu.
O výsledkoch súťaže dnes informoval výkonný predseda JCI Slovakia Marián Meško.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies