Slovenský taxík havaroval v Rakúsku, dve ženy sa ťažko zranili

NETKY.SK • 2 Júl 2017, 14:55 • 2 min
Slovenský taxík havaroval v Rakúsku, dve ženy sa ťažko zranili

POTZNEUSIEDL - Slovenský taxík s troma cestujúcimi havaroval dnes skoro ráno neďaleko obce Potzneusiedl v okrese Neusiedl am See v Rakúsku. Taxikárka a jedna z cestujúcich utrpeli ťažké zranenia, ďalší spolucestujúci sa zranil ľahšie. S odvolaním sa na vyhlásenie rakúskej polície o tom informovala agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Zranené ženy letecky previezli vrtuľníkom do nemocnice vo Viedni.

 

Nehoda sa stala dnes ráno okolo 4.30 h na diaľnici A6 neďaleko hraníc so Slovenskom po tom, ako taxík zišiel z cesty a prevrátil sa.

Šesťdesiatročná taxikárka s dvoma klientmi vo vozidle - 51-ročnou ženou a 31-ročným mužom - smerovala do Viedne.

 

Doposiaľ z neznámych príčin auto vošlo do protismeru a zrútilo sa asi dva metre do priekopy, kde sa dvakrát prevrátilo a ostalo na kolesách.

 

Obe ťažko zranené ženy ostali zakliesnené v aute, neskôr ich letecky previezli do Viedne. Muža s ľahšími zraneniami sanitkou previezli do nemocnice v Kittsee.

 

Diaľnica A6 bola na danom úseku smerom do Viedne v dôsledku tejto nehody asi hodinu uzatvorená, uviedla polícia. Na mieste nehody zasahovali štyri sanitky a dve hasičské jednotky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona