Slovenský tank chce v RFA zažiariť. Sebastián Fapšo sľubuje okamžité KO!

NETKY.SK • 5 Máj 2022, 13:43 • 2 min
Slovenský tank chce v RFA zažiariť. Sebastián Fapšo sľubuje okamžité KO!

BRATISLAVA – Ostrý štart organizácie Real Fight Arena sa nezadržateľne blíži. Pozornosť priaznivcov bojových športov sa 14. mája sústredí na galavečer Grand Opening v hale Národného tenisového centra. Okrem súbojov v MMA sa môžeme tešiť aj na postojárske zápasy. O slovo sa prihlási napríklad Sebastián Fapšo.

slovakia

left justify in out

„Slovenský tank“ nastúpi v predzápase večera proti Bernardovi Plavcovi a pôjde o súboj podľa pravidiel tzv. real fightu, teda thajského boxu v malých rukaviciach. „Chcem ukázať, že som o level lepší ako česko-slovenská scéna. Už vo veľkých rukaviciach mám údery ako ťažká váha, v malých je to one punch = knokaut. A v sobotu to pocíti aj Bernard Plavec,“ prezradil počas livestreamu RFA.

 

 

Fapšo je doslova mašinou na knokauty a na domácej scéne si urobil meno predovšetkým na podujatiach Oktagon Underground, kde má na konte dve víťazstvá v dvoch zápasoch nad Jakubom Bahníkom a Matějom Kozubovským. V RFA ale pomýšľa na zisk titulu v kategórii do 81 kg, pričom sa nebráni ani súboju v boxe či MMA.

 

„Koho mi dáte, toho zbijem,“ reagoval na otázku o vhodnom súperovi. Aj napriek tomu, že si protivníkov vyberať neplánuje, za veľkú motiváciu by považoval súboj so slovenským kickboxerom Vladimírom Idranyim.

 

 

„Hlavne dúfam, že všetci, ktorí so mnou pôjdu, do toho dajú maximum, aby to bola show a zábava pre ľudí, ktorí si kúpili lístok. To, čo predvádzam, je vždy kus zo mňa, kus z toho, čo som za tých dvadsať rokov prežil. Nie je to hrané. Ani to, čo predvádzam na staredowne, nie je hrané. Ako to v ten moment cítim, tak to vypustím a nechám.“

 

 

Hoci je v súboji favoritom Fapšo, odpisovať Bernarda Plavca by bolo chybou. V roku 2014 sa ako thajboxer stal amatérskym majstrom Českej republiky asociácie CMTA, v minulom roku dokonca v RCC pokoril Igora Kurganského (K-1) a počas prípravy na veľký súboj sa stretol aj s Leom Brichtom, ktorý patrí medzi najväčšie hviezdy ambicióznej organizácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies