Slovenský súboj na San Sire pre Kucku, spokojný Mihajlovič

NETKY.SK • 29 November 2015, 14:05 • 2 min
Slovenský súboj na San Sire pre Kucku, spokojný Mihajlovič

MILÁNO - Futbalisti AC Miláno zvíťazili na San Sire v sobotňajšom stretnutí 14. kola najvyššej talianskej súťaže Serie A nad Sampdoriou Janov jednoznačne 4:1.

slovakia

left justify in out

V drese "rossoneri" od začiatku nastúpil slovenský reprezentant Juraj Kucka. Odohral 53 minút a v 39. min dostal žltú kartu. V drese hostí sa v základnej zostave predstavil člen výberu SR do 21 rokov Dávid Ivan. Z ihriska odišiel v 74. min.


Milánčania zabrali naplno po dvoch zápasoch bez víťazstva aj streleného gólu. Spomedzi hráčov trénera Sinišu Mihajloviča najviac zažiaril 20-ročný francúzsky útočník M'Baye Babacar Niang, ktorý strelil dva góly a jeden pripravil spoluhráčovi Giacomovi Bonaventurovi.


"Zažili sme skvelý večer. Dôverujeme naším metódam, a preto som si istý, že takých víťazstiev bude stále viac. V ostatných týždňoch sme veľa pracovali na tom, aby sme našli v tíme správnu rovnováhu. Po dvoch-troch ťažkých rokoch je Miláno na správnej ceste, aby sa znova dostalo na vrchol. Naším cieľom je mať v polovici sezóny na konte priemerne dva body na zápas," skonštatoval podľa oficiálnej stránky milánskeho klubu kouč Mihajlovič.


Štyridsaťšesťročný Srb pred príchodom na San Siro trénoval dva roky mužstvo Sampdorie, v klube z Janova účinkoval aj počas hráčskej kariéry (1994-1998).


Výkonnému riaditeľovi AC Adrianovi Gallianimu imponovalo, s akým prehľadom mužstvo na trávniku aplikovalo pre mnohých už zastarané rozostavenie 4-4-2.


"Hrali sme veľmi dobre. Vždy som mal rád štýl hry 4-4-2. Chcel by som pochváliť útočníka Nianga. Má ešte len dvadsať rokov, ale už teraz je fantastický. Potešilo ma aj to, že sme počas zápasu mali na hracej ploche osem talianskych hráčov," doplnil skúsený milánsky funkcionár.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies