Slovenský stredopoliar Greguš je veľmi sklamaný z vylúčenia v stredajšom stretnutí

NETKY.SK • 15 September 2016, 14:09 • 2 min
Slovenský stredopoliar Greguš je veľmi sklamaný z vylúčenia v stredajšom stretnutí

PORTO - Slovenský stredopoliar Ján Greguš sa s červenou kartou takmer stal smutným hrdinom hostí v stredajšom stretnutí FC Porto - FC Kodaň v G-skupine futbalovej Ligy majstrov. Uľavilo sa mu, keď dánsky klub ubránil remízu 1:1 na trávniku favorita.

slovakia

left justify in out

"Ten zákrok nebol úmyselný, ale nepodarilo sa mi netrafiť v sklze súpera, čím som rozhodcovi poskytol možnosť zapískať to. Som extrémne sklamaný. Bolo príšerné predčasne opustiť ihrisko v takom čase a pri danom skóre. Spoluhráči, našťastie, uchránili pre nás ten cenný bod," povedal 25-ročný reprezentant SR pre web svojho zamestnávateľa.

"Po prvej žltej karte som nešiel do nezmyselného rizika. Zapájal som sa do osobných súbojov, v niektorých som uspel, v iných nie. Rozhodca ma však po tom prvom napomenutí priebežne ani raz verbálne nevaroval," skonštatoval nitriansky rodák Greguš, ktorému sa najprv žltilo pred očami v 13. min a potom v 67. min, čo automaticky znamenalo aj červenú kartu.

Porto poslal do vedenia práve v 13. min brazílsky stredopoliar Otávio, v 52. min vyrovnal dánsky zakončovateľ Andreas Cornelius. FC Kodaň najbližšie bude v LM hrať 27. septembra pred vlastnými fanúšikmi proti FC Bruggy. Greguš podpísal kontrakt na štyri roky v júni 2016, prišiel z Jablonca.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona