Slovenský sitkom Hoď svišťom sa skončí 5. novembra

NETKY.SK • 24 Október 2012, 08:38 • 2 min
Slovenský sitkom Hoď svišťom sa skončí 5. novembra

Slovenský sitkom Hoď svišťom sa skončí 5. novembra - Kultúra Slovenský sitkom Hoď svišťom sa skončí 5.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský sitkom Hoď svišťom sa skončí 5. novembra desiatym dielom druhej série. V utorok o tom informovala Miroslava Kernová na webstránke omediach.com. "V druhej sérii sme tento rok natočili 10 dielov, o pokračovaní sa malo rozhodnúť do konca septembra, ale doteraz s nami nikto o tom nekomunikoval, takže pokračovanie nebude," povedala pre portál omediach.com koproducentka seriálu Adriana Krónerová. Keďže nové diely druhej série sa premiérujú okolo polnoci, predpokladá, že televízia nemá o tento produkt záujem. "Polnočným premiéram rodinného sitkomu nerozumiem," povedala Krónerová.
   Hlavná protagonistka a scenáristka seriálu Petra Polnišová prezradila, že Hoď svišťom bol pre ňu veľmi príjemný projekt a bude ju mrzieť, ak nebude pokračovať. Sitkom Hoď svišťom mal v televízii Joj premiéru vlani v septembri. Okrem Polnišovej si v ňom zahrali aj Tomáš Maštalír, Monika Hilmerová, Alexander Bárta, Jozef Vajda, Marián Čekovský, Karin Haydu či Richard Stanke. V tom istom čase na Markíze odštartoval seriál Zita na krku (2011), ktorý sa taktiež skončil. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies