Slovenský rozhodca Slyško prvýkrát na čiare v zápase Ukrajina - Severné Írsko

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 16:48 • 2 min
Slovenský rozhodca Slyško prvýkrát na čiare v zápase Ukrajina - Severné Írsko

PARÍŽ - Slovenský rozhodca Roman Slyško bude asistentom hlavného arbitra z Česka Pavla Královca počas štvrtkového zápasu Ukrajina - Severné Írsko (18.00 h) v Lyone v rámci základnej C-skupiny futbalových majstrovstiev Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla).

slovakia

left justify in out

Druhým čiarovým asistentom bude Královcov krajan Tomáš Mokrusch. Pre trojicu to bude premiéra na EURO 2016. Informoval web Európskej futbalovej únie (UEFA).

Štyridsaťdvaročný rodák zo Šale (nar. 4. augusta 1973) Slyško už má skúsenosti z významných turnajov: "na čiare" spolu s Martinom Balkom asistovali hlavnému rozhodcovi Ľubošovi Micheľovi na majstrovstvách sveta 2010 v JAR či na majstrovstvách Európy 2008 v Rakúsku a Švajčiarsku. Na ostatnom kontinentálnom šampionáte v roku 2012 v Poľsku a na Ukrajine pôsobil Roman Slyško vo funkcii náhradného asistenta hlavného arbitra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies