Slovenský rodák Hradecký možno zamieri do Premier League

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 16:22 • 2 min
Slovenský rodák Hradecký možno zamieri do Premier League

KODAŇ - Brankár fínskej futbalovej reprezentácie Lukáš Hradecký by mohol po skončení aktuálnej sezóny odísť z dánskeho klubu Bröndby Kodaň do kvalitnejšej ligovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dánsky Ekstra Bladet okrem spomenutej informácie zdôraznil, že 25-ročný bratislavský rodák, ktorý sa minulý rok v novembri predstavil v drese Fínska v medzištátnom prípravnom stretnutí v Žiline proti SR, dosiahol v tejto sezóne už 15-krát čisté konto, pričom v ostatných deviatich súťažných stretnutiach vo farbách kodanského mužstva inkasoval iba dva góly.

 

Nie je teda prekvapením, že zaujal viacero zahraničných klubov, medzi nimi je aj viacero účastníkov anglickej Premier League. Daily Mail informoval o záujme Swansea City, FC Southampton a Crystal Palace, ako aj nemenovaných tímov z Nemecka, Talianska a Ruska.

 

"Zatiaľ neviem povedať, či budem hrať za Bröndby aj v novej sezóne. Som rád, že ma v klube chcú naďalej, ale po siedmich rokoch v Dánsku by možno bolo dobré skúsiť niečo iné. Musím zvážiť všetky alternatívy," povedal Hradecký v rozhovore pre Ekstra Bladet.

 

Lukáš Hradecký chytal v rokoch 2009 až 2013 za Esbjerg, následne prestúpil do Bröndby. Jednotkou v Esbjergu je momentálne slovenský reprezentant Martin Dúbravka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies