Slovenský rezort diplomacie uzavrel partnerstvo s Rozvojovým programom OSN

NETKY.SK • 12 September 2018, 17:12 • 2 min
Slovenský rezort diplomacie uzavrel partnerstvo s Rozvojovým programom OSN

BRATISLAVA - Štvrté partnerstvo slovenského rezortu diplomacie a Rozvojového programu OSN (UNDP) sa bude zameriavať na ciele udržateľného rozvoja OSN.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia UNDP a Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) SR ho uzavreli v utorok (11. 9.). Informuje o tom tlačový odbor rezortu.

 

Nové partnerstvo má podľa ministerstva pomôcť Slovensku zdieľať svoje skúsenosti a budovať kapacity v partnerských krajinách programu SlovakAid. Má ísť najmä o západný Balkán a Východné partnerstvo EÚ.

 

"Partnerstvo bude mať taktiež za cieľ efektívne zapojenie podnikateľského sektora do rozvojových aktivít SR v partnerských krajinách," priblížil. Týkať sa má najmä sektoru vodného a odpadového hospodárstva, energetickej efektívnosti, poľnohospodárstva a informačných technológií.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies