Slovenský reprezentant Kučera v rozbehu na 400 m prekážok až siedmy a končí na OH

NETKY.SK • 15 August 2016, 17:09 • 2 min
Slovenský reprezentant Kučera v rozbehu na 400 m prekážok až siedmy a končí na OH

RIO DE JANEIRO - Slovenský reprezentant Martin Kučera obsadil siedme miesto v druhom rozbehu na 400 m prek. a na olympijských hrách v Riu de Janeiro končí.

slovakia

left justify in out

Kučerovi nevyšla jeho olympijská premiéra a časom 51,47 s výrazne zaostal nielen za postupovou trojicou, ale aj výkonom z nedávnych majstrovstiev Európy v Amsterdame a zároveň osobným rekordom, ktorým sa dostal do Ria (49,08). Víťazom druhého rozbehu sa stal turecký reprezentant Yasmani Copello (49,52). Do semifinále postúpia prví traja z každého zo šiestich rozbehov plus ďalší šiesti pretekári s najlepšími časmi.


Dvadsaťšesťročný Kučera (BK Hraj na tie nohy Bratislava) na júlových majstrovstvách Európy v Amsterdame príjemne prekvapil, keď obsadil konečné siedme miesto a už spomenutým výkonom 49,08 s si utvoril osobný rekord.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies