Slovenský reprezentant Adam Nemec prestúpil do Dinama Bukurešť

NETKY.SK • 6 September 2016, 17:34 • 2 min
Slovenský reprezentant Adam Nemec prestúpil do Dinama Bukurešť

BUKUREŠŤ - Slovenský futbalový reprezentant a účastník tohtoročných ME vo Francúzsku Adam Nemec bude pokračovať vo svojej kariére v drese rumunského klubu FC Dinamo Bukurešť.

slovakia

left justify in out

Nový zamestnávateľ tohto 31-ročného útočníka o tom informoval v utorok prostredníctvom svojho oficiálneho webu. Agentúra SITA referovala o záujme Dinama Bukurešť o Adama Nemca už v polovici júla, napokon sa prestup stal skutočnosťou. Podľa viacerých rumunských zdrojov transferu najskôr stáli v ceste finančné požiadavky slovenského zakončovateľa.

Adam Nemec naposledy hrával za holandský Willem II Tilburg. V minulosti pôsobil aj v Žiline, Aue, Genku, Kaiserslauterne, Ingolstadte, Unione Berlín a New York City FC. Na svojom konte má 24 reprezentačných štartov a šesť gólov v drese s dvojkrížom na hrudi. Práve pre chýbajúci angažmán nebol v nominácii trénera SR Jána Kozáka na nedeľňajší trnavský duel proti Anglicku (0:1) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

Dinamo Bukurešť figuruje po 6. kolách najvyššej rumunskej dlhodobej súťaže 2016/2017 na 2. priečke s 12 bodmi, jeho mestský rival Steaua má o dva body viac.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies