Slovenský raper Vec pripravuje Domáce potreby turné '17

NETKY.SK • 28 Február 2017, 15:41 • 2 min
Slovenský raper Vec pripravuje Domáce potreby turné '17

BRATISLAVA – Raper Vec (civilným menom Branislav Kováč, 1978, Zlaté Moravce) sa po štyroch rokoch vracia s veľmi vydareným EP Domáce potreby, ktoré vyšlo pred Vianocami, netradične len digitálne a na desaťpalcovom vinyle.

slovakia

left justify in out

Tento počin je intímnou sondou do jeho života v ostatných rokoch, pričom sa nepokúša fascinovať tínedžerov, skôr dokázať, že aj štyridsiatnici môžu mať radi rap. Na chystanom turné predvedie spolu so Škrupom úplne novú šou, pozostávajúcu z koncertných verzií aktuálnych trackov a, samozrejme, klasických hitov. Po koncerte návštevníkov čaká ešte DJ set v podaní tejto dvojice, čiže o zábavu bude určite postarané. Pridanou hodnotou je, že na každej zastávke si fanúšikovia budú môcť exkluzívne kúpiť štýlové retro tričká s vizuálom á la Domáce potreby a, samozrejme, podpísaný vinyl.

 

Turné začína 7. apríla v Banskej Bystrici, ďalšími zastávkami budú Liptovský Mikuláš (14.4.), Prešov (15.4.), Trenčín (21.4.), Nitra (22.4.), Bratislava (27.4.), Prievidza (28.4.), Dubnica nad Váhom (29.4.), Žilina (30.4.), Košice (1.5.) a Trnava (6.5.).

 

Anton Suchota, známy pod umeleckým menom Tono S., je slovenský raper a člen rapového zoskupenia Gramo Rokkaz Team. Je známy svojím typickým vtipným nádychom rapovania a redakcia Refresher.sk ho zaradila medzi špičku českých a slovenských MCs, najmä vďaka jeho punchlinom. Na svojom konte má už tri sólo albumy a okrem týchto sa spoločne s Gramo Rokkaz podieľal na ďalších dvoch. V podaní Tona S. odznejú skladby z prvého sólo albumu Univerzálny hráč, konceptuálneho projektu Návraty, tvoreného s producentom Beyuzom, slohy zo spoločných nosičov Gramo Rokkaz a albumu Fičúringy, ako aj nové single.

 

Celým podujatím bude sprevádzať Joe Trendy, spíker, redaktor ArtAttacku. Moderoval dva a pol roka rádio šou Prijmi #cveng spolu so Škrupom a Michalom Nemtudom a v úlohe moderátora rôznych aktivít ho fanúšikovia taktiež mohli vidieť dva roky po sebe na Grape festivale. Zaslúžene vyhral bratislavské kolo Hviezdoslavovho Brooklynu a momentálne chystá vlastnú šou. Nechal sa počuť, že na turné prekvapí zopár stand-up vsuvkami šitými na mieru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies