Slovenský prestup roka: Kucka do AC Milána!

NETKY.SK • 12 Marec 2013, 14:16 • 2 min
Slovenský prestup roka: Kucka do AC Milána!

MILÁNO - Slovenský futbalista Juraj Kucka bude od leta definitívne hráčom talianskeho klubu AC Miláno. Reprezentačný stredopoliar si podľa portálu goal.com na San Sire finančne dvojnásobne polepší, pretože sa dohodol na zmluve s ročným príjmom 1,2 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Podľa talianskych médií sa obe zainteresované strany dohodli na transfere už v piatok, ale finančné detaily prestupu neboli zverejnené. Výkonný šéf "rossoneri" Adriano Galliani a prezident FC Janov Enrico Preziosi komunikovali v závere minulého týždňa aj o ďalších hráčoch.

Kucka však bol hlavnou témou rozhovorov a obaja funkcionári sa dohodli na trvalom prestupe. Dvadsaťšesťročný bývalý hráč Podbrezovej a Ružomberka, ktorý prestúpil do Janova v lete 2011 z pražskej Sparty, odohral za taliansky klub vo všetkých súťažiach doteraz 73 stretnutí a zaznamenal päť gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies