Slovenský pavilón získal na Expo Dubaj výborné hodnotenia. Koho sme predbehli?

NETKY.SK • 2 December 2021, 17:03 • 2 min
Slovenský pavilón získal na Expo Dubaj výborné hodnotenia. Koho sme predbehli?

BRATISLAVA - V hodnotení sme získali lepšie skóre ako napríklad Francúzsko, Poľsko, Austrália, USA, Južná Kórea, Rusko, Čína, Omán, Švajčiarsko či susedná Česká republika.

slovakia

left justify in out

Slovenský pavilón na svetovej výstave Expo Dubaj si za 2 mesiace fungovania získal priazeň návštevníkov z celého sveta. V hodnoteniach na platforme Google boduje napriek tomu, že na jeho realizáciu sme mali oproti iným krajinám jeden z najnižších rozpočtov. Z maximálneho počtu 5 hviezdičiek získal Slovenský pavilón na Googli hodnotenie 4,6, čím sa radíme medzi najúspešnejšie krajiny, informovala vo štvrtok PR manažérka EXPO Dubaj Lucia Mozolová.

 

img

 

Návštevníkov zaujali najmä inovácie vrátane vodíkového auta, leteckých exponátov či udržateľného mobilného bývania, ale aj krásy Slovenska prezentované v expozícii na poschodí pavilónu.

 

Prečítajte si tiež: Videli ste Slovenský pavilón na Expo Dubaj 2020? Má svetovú úroveň

 

"Vďaka kvalitne nastavenému konceptu, silnému obsahu a inováciám v slovenskom pavilóne sa zapájame do Expo súťaže v kategóriách dizajn interiéru pavilónu a interpretácia a spracovanie témy, kde sme podľa organizátorov horúcim kandidátom," uviedla generálna komisárka expozície Miroslava Valovičová. V dubajských a prestížnych zahraničných médiách podľa nej slovenský pavilón doteraz získal viac než 100 mediálnych výstupov.

 

img

 

K téme: Slovenské firmy zaujali na Expo Dubaj. Ukázali, ako môžeme žiť v budúcnosti




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies