Slovenský Parndorf One Fashion Outlet otvorí brány na konci októbra!

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 16:13 • 2 min
Slovenský Parndorf One Fashion Outlet otvorí brány na konci októbra!

BRATISLAVA - Outletové centrum One Fashion Outlet (OFO), ktoré vyrastá pri obci Voderady, budú môcť prví zákazníci navštíviť 30. októbra tohto roku.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti má centrum zazmluvnených 60 % nájomnej plochy, ďalších 20 % je predmetom rokovaní. Informoval o tom Vladimír Kozár, projektový riaditeľ OFO. Do projektu taktiež vstúpili ďalší dvaja partneri. Prvým je firma European Retail Consulting, ktorá má na starosti podporu jednotlivých značiek. O každodenný chod objektu sa bude starať spoločnosť ISS Facility Services.

Po dokončení prvej fázy projektu výstavby OFO by malo v outlete nájsť prácu približne 300 ľudí. Celková hodnota investície predstavuje 65 mil. eur, pričom v prvej fáze by malo vyrásť približne 15 tisíc metrov štvorcových predajnej plochy s vyše 70 obchodmi. Za realizáciu projektu One Fashion Outlet zodpovedá spoločnosť Realiz, ktorá je na Slovensku zapojená aj do ďalších developerských projektov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies