Slovenský Parndorf je otvorený: Outletové centrum pritiahlo tisícky ľudí

NETKY.SK • 30 Október 2013, 12:34 • 2 min
Slovenský Parndorf je otvorený: Outletové centrum pritiahlo tisícky ľudí

VODERADY - Prvé slovenské outletové centrum ONE Fashion Outlet Voderady rok od položenia základného kameňa dnes privítalo prvé tisícky návštevníkov.

slovakia

left justify in out

V modernom areáli neďaleko Trnavy majú k dispozícii približne päťdesiat obchodov s módou a športovým tovarom, do polroka má byť obsadených všetkých sedemdesiat obchodných priestorov. Pri centre je 1 300 bezplatných parkovacích miest, dnes už hodinu po otvorení bol problém zaparkovať. Ľudia zatiaľ menej nakupovali, viac si jednotlivé prevádzky pozerali.

Outletové centrum vo Voderadoch si trúfa pritiahnuť ročne 1,5 až dva milióny návštevníkov nielen zo Slovenska, ale aj Maďarska, Rakúska a Českej republiky. Hlavným lákadlom majú byť obchody svetových značiek a neustále cenové zľavy. Prvá fáza výstavby centra s predajnou plochou 15 tisíc metrov štvorcových si podľa partnera projektu Michala Bakoša vyžiadala investíciu 30,5 milióna eur, prácu v ňom si našlo približne 300 ľudí. "ONE Fashion Outlet patrí medzi outletové centrá štvrtej generácie, okrem nakupovania, čo je jeho prvoradá funkcia, ponúka možnosti na oddych, na posedenie,“ povedal Bakoš. Autori konceptu podľa neho kládli dôraz na modernú architektúru a spojenie s prírodou a vodnými plochami. 

V časovom horizonte dvoch rokov má pokračovať výstavba druhej etapy centra. Tá je podmienená ďalším záujmom svetových značiek o obchodné priestory, ako aj záujmom návštevníkov o nákup vo Voderadoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona