Slovenský Parndorf je hotový: Výstavba prvej fázy One Fashion Outlet sa skončila

NETKY.SK • 28 Október 2013, 16:22 • 2 min
Slovenský Parndorf je hotový: Výstavba prvej fázy One Fashion Outlet sa skončila

BRATISLAVA - Prvá fáza výstavby One Fashion Outlet (OFO) vo Voderadoch sa skončila. Informovali o tom na pondelňajšej tlačovej konferencii zástupcovia developerskej spoločnosti Realiz.

slovakia

left justify in out

"Slovensko, ako jediné z okolitých krajín, doteraz nemalo vlastný outlet. Sme hrdí na to, že sa nám podarilo dodržať termín a outletové centrum otvárame tak, ako sme pred rokom pri položení základného kameňa sľúbili," povedal project director OFO Vladimír Kozár. Nákupné centrum vo Voderadoch počíta ročne s 1,5 až 2 mil. návštevníkov nielen zo Slovenska, ale aj z Maďarska, Rakúska a Českej republiky.

Prvá fáza výstavby s 15 tis. metrami štvorcovými predajnej plochy si vyžiadala celkovú investíciu vo výške 30,5 mil. eur. Návštevníci majú k dispozícii 70 obchodov, dve reštaurácie a tri kaviarne. V outletovom centre sa nachádza 1 300 parkovacích miest a prácu by v ňom malo nájsť približne 300 zamestnancov. OFO otvorí svoje brány pre verejnosť 30. októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies