Slovenský obranca Martin Cseh v tíme Bohemians 1905 končí

NETKY.SK • 27 December 2015, 14:23 • 2 min
Slovenský obranca Martin Cseh v tíme Bohemians 1905 končí

PRAHA - Slovenský futbalista Martin Cseh po siedmich rokoch účinkovania uzavrel svoje pôsobenie v českom klube najvyššej súťaže Bohemians Praha 1905.

slovakia

left justify in out

Vedenie 13. mužstva jesennej časti Synot ligy s 27-ročným obrancom (nar. 22. augusta 1988) nepredĺžilo zmluvu. Cseh si v januári 2015 v príprave pretrhol predný skríženy väz v pravom kolene a v tomto kalendárnom roku si nezahral v najvyššej súťaži. Rodák z Trenčína, ktorý účinkoval aj v Slovane Bratislava a do Bohemians zavítal už začiatkom roka 2009, si teraz môže hľadať nový angažmán.


"Na Bohemku budem spomínať v dobrom. Keď som ako 19-ročný prišiel do Prahy, bola tu skvelá partia okolo Radka Sňozíka, Marka Nikla, Jirku Rychlíka, Jana Morávka a ďalších. Bohemka mi prirástla k srdcu. Zahral som si tu prvú ligu," uviedol bývalý mládežnícky reprezentant Marek Cseh pre klubový web, jeho slová citoval portál iDnes.cz. Slovenský obranca odohral za vršovický tím v najvyššej českej súťaži dovedna 68 zápasov a strelil tri góly.


Cseh opúšťa Bohemians aj preto, že na poste stopéra môžu nastúpiť zo súčasného kádra Zoran Gajič, Daniel Krch, Aleš Škerle, Michal Šmíd či Radek Žaloudek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies