Slovenský hokejový útočník Radivojevič bude kapitánom majstrovského Liberca

NETKY.SK • 19 August 2016, 17:50 • 2 min
Slovenský hokejový útočník Radivojevič bude kapitánom majstrovského Liberca

LIBEREC - Slovenský hokejový útočník Branko Radivojevič bude kapitánom českého extraligového majstra z Liberca. Kapitánske "céčko" preberie po obrancovi Janovi Výtiskovi, ktorý po úspešnej sezóne odišiel do Vítkovíc.

slovakia

left justify in out

Bývalý slovenský reprezentant je prvým cuzdincom v histórii libereckého klubu, ktorý bude kapitánom A-mužstva. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

 

Skúsený útočník si už funkciu kapitána vyskúšal v Spartaku Moskva i v slovenskej reprezentácii. "Kapitánske 'céčko' je pre každého hráča veľká pocta. Nezáleží na tom, koľko máte odohrané, vždy si posun do takejto funkcie ceníte. Mojimi predchodcami boli skvelí hráči, ktorí dokázali byť skutočnými vodcami - či to už bol Petr Nedvěd, Jaroslav Modrý alebo Honza Výtisk. V kabíne to zatiaľ funguje perfektne, sme dobrá partia. Všetci ťaháme za jeden koniec povrazu a verím, že aj v novej sezóne potvrdíme naše kvality," uviedol Radivojevič pre klubový web.

 

Jeho asistentmi budú obrancovia Tomáš Mojžíš a Martin Ševc. Skúsený 35-ročný útočník, ktorý už ukončil reprezentačnú kariéru, prvýkrát povedie libereckých "bielych tigrov" v nedeľnom zápase Ligy majstrov proti nórskemu Lorenskogu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies