Slovenský hokejista Gerhát nenastúpil na finálový zápas, priotrávil sa jedlom

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 12:03 • 2 min
Slovenský hokejista Gerhát nenastúpil na finálový zápas, priotrávil sa jedlom

LITVÍNOV - Slovenský hokejista František Gerhát z Litvínova nemohol pre črevné ťažkosti nastúpiť na šiesty zápas finále českej extraligy proti Třincu. Absolvoval síce rozcvičku, ale počas nej musel odísť z ľadu.

slovakia

left justify in out

"Zrazu mi prišlo nevoľno, musel som odísť do kabíny. Najbližšie hodiny som vracal, mal hnačku a 39-stupňové horúčky. Dvadsaťštyri hodín musím byť izolovaný od mužstva. Zatiaľ to vyzerá, že rozhodujúci siedmy zápas nebudem hrať," prezradil v rozhovore pre denník Pravda 24-ročný útočník Litvínova.

 

Črevné problémy mohla spôsobiť Gerhátovi pravdepodobne polievka počas spoločného obeda s mužstvom. "Hlavný chod sme mali všetci rovnaký. Na rozdiel od spoluhráčov som si dal inú polievku. Bolo v nej asi pokazené mäso," tvrdí pre Pravdu Gerhát, ktorého mrzí, že nemôže pomôcť spoluhráčom v kľúčových momentoch sezóny. Tajne dúfa, že nastúpi aspoň na rozhodujúci siedmy duel série v Třinci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies