Slovenský herec Marián Mitaš by si trúfol súťažiť v reality šou Ostrov

NETKY.SK • 19 September 2016, 14:21 • 2 min
Slovenský herec Marián Mitaš by si trúfol súťažiť v reality šou Ostrov

BRATISLAVA - Slovenský herec Marián Mitaš, ktorého môžu diváci v súčasnosti vidieť na obrazovkách televízie Markíza ako moderátora dobrodružnej reality šou Ostrov, by si podľa vlastných slov trúfol zúčastniť sa obľúbeného formátu aj ako súťažiaci.

slovakia

left justify in out

„Ja som strašne súťaživý typ a mám rád prírodu, prechádzky a spoznávanie nových neprebádaných miest, takže ja by som sa do takej súťaže určite prihlásil. Na Filipínach to bolo úžasné, bolo to pre mňa niečo úplne nové a iné,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Byť súťažiacim na Ostrove podľa neho však nie je vôbec jednoduché. „Každý si počas tejto šou prejde svojím dramatickým oblúkom, niekto spadne dole, niekto sa vyšplhá za hranice svojich možností, prekoná sám seba a dostane sa až do finále alebo sa mu podarí aj vyhrať. Tento formát je viac ako len reality šou. Ľudia, ktorí tam idú, musia byť pripravení zažiť dobrodružstvo, musia byť vo veľmi dobrej kondícii, musia vedieť veľmi dobre plávať, musia vedieť odolávať stresu a extrémnym situáciám, musia byť inteligentní, musia mať analytické a taktické myslenie, musia byť schopní vychádzať s ľuďmi a musia byť výrazní, musí byť zaujímavé sa na nich dívať... Ja dúfam, že by som tieto kritéria spĺňal a že by ma tam zobrali, aj keď v mojom súčasnom stave prichádza do úvahy akurát nejaká celebritná verzia, pretože už by ma všetci poznali a vedeli by, kto som a to v takomto type šou nie je dobre. Tam je výhodou, keď prichádzate medzi svojich spoluhráčov a neskôr protihráčov čistý a nepopísaný a ostatní musia zisťovať, akú taktiku na vás použiť. Podľa mňa je najlepšou taktikou nič nevymýšľať, no občas je zasa dobré byť aj aktívny,“ poznamenal Mitaš.


Najväčšie obavy by vraj mal známy herec z hladovania. „Neviem si celkom dobre predstaviť, ako by som reagoval pri hladovaní. Na začiatku to mali súťažiaci veľmi ťažké. Strávili na ostrove niekoľko dní bez toho, aby mali akýkoľvek prísun jedla, sacharidov a bielkovín - tie nemali naozaj žiadne, niektorí žili len z kokosových orechov a z banánov, aj tie boli ešte nedozreté... Neviem si predstaviť, ako by som reagoval na toto. Išiel by som tam a bol by som ochotný to skúsiť, ale ako by som reagoval, to neviem - či by som bol nervózny alebo práve naopak apatický... Mám ale, našťastie, nejaké tukové zásoby, čo je výhoda,“ zasmial sa 35-ročný rodák z Považskej Bystrice.


Počas nakrúcania šou ho vraj najviac fascinovala odhodlanosť súťažiacich prekonať svoj strach. „Súťažiaci doslova prekonávali svoje životné fóbie. Boli momenty, kedy povedali, že do niečoho nejdú alebo že niečo nedajú a nakoniec to dali. Z toho som sa snažil tak trošku poučiť, aj keď pre mňa osobne tam nebolo nič také, čo by som si hovoril, že nedám. Boli tam momenty, kedy by som mal plné gate, ale po tom, ako to dokázali oni, bol by som ochotný to skúsiť tiež a urobil by som všetko pre to, aby som to dokázal. Stáť dajme tomu štyri metre nad zemou na stĺpe a popritom niečo robiť, je dosť nebezpečné. Alebo plávať vo vode, v ktorej som predtým, ako začala súťaž, videl plávať smrteľne jedovatého hada, tiež nie je nič príjemné, ale tí ľudia to dokázali, takže viem, že je to v ľudských silách a šiel by som do toho aj ja. Treba sa jednoducho sústrediť na cieľ, ktorý chcete dosiahnuť a nevnímať, čo sa deje okolo,“ povedal Mitaš známy tiež ako Michal Oláh z Búrlivého vína (2012).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies