Slovenský herec a sexsymbol Ján Koleník nechce súťažiť v Tanci snov

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 08:26 • 2 min
Slovenský herec a sexsymbol Ján Koleník nechce súťažiť v Tanci snov

BRATISLAVA - V šou Tanec snov Vila Rozborila mal slovenský herec a sexsymbol Ján Koleník pôvodne účinkovať ako súťažiaci, túto ponuku však hneď na začiatku odmietol.

slovakia

left justify in out

„Nastal vo mne rozpor na rozmedzí nejakej súkromnej exhibície. Ide tu o veľký charitatívny moment, to je jasné, ale nevedel som si sám seba predstaviť ako súťažiaceho. Navyše skúšame v divadle ťažkú hru, čiže by som sa tak či tak nedokázal rozmeniť na drobné a popri Paneláku a skúšaní v divadle sa ešte venovať aj tréningom,“ povedal sympatický herec v rozhovore pre agentúru SITA. Ako však podotkol, ľahko sa v ňom vzbudia ambície, no vzhľadom na jeho perfekcionizmus pôsobenie v novej tanečnej šou reálne nevidí. „Potreboval by som sa do toho silno zahryznúť a na to, bohužiaľ, nemám čas,“ vysvetlil.


Hneď v úvodných minútach prvej časti Tanca snov si však napriek tomu 35-ročný rodák z Banskej Bystrice získal publikum rýchlym jiveom a následne zasadol na stoličku tajného porotcu. Naposledy ho zas diváci mohli vidieť tancovať po boku mladučkej Dominiky Geregovej, s ktorou dokonca zožali od poroty standing ovation. Tvorcovia šou totiž seriálového Masláka oslovili, aby zaskočil za kolegu Jána Dobríka, ktorý si v nemocnici lieči pásový opar. Kým Koleník s novou partnerkou na parkete predvádzal energický quickstep, na porotcovskom mieste ho zastúpila moderátorka TV JOJ Lucia Barmošová. Hercovo pôsobenie v ďalších priamych prenosoch však, ako sám tvrdí, nie je isté. „Ak budem mať čas, ešte sa v nejakom kole objavím, varím to z vody,“ poznamenal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies