Slovenský futbalista Šulek zostáva v Jihlave, klub si uplatnil opciu

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 11:33 • 2 min
Slovenský futbalista Šulek zostáva v Jihlave, klub si uplatnil opciu

JIHLAVA - Slovenský futbalista Peter Šulek bude aj v nadchádzajúcej sezóne obliekať dres FC Vysočina Jihlava.

slovakia

left justify in out

Účastník českej Synot ligy, ktorého vedie tréner Michal Hipp, si na 27-ročného stredopoliara uplatnil opciu. Informovala o tom oficiálna klubová webstránka.

 

Šulek pôsobí v Jihlave od augusta 2014, predtým hral za Banskú Bystricu, Podbrezovú, Dubnicu, Žilinu a Myjavu. Za Vysočinu nastúpil v 44 zápasoch, v ktorých strelil tri góly. Najmä v uplynulom ročníku, v ktorom v 24 stretnutiach odohral dokopy 1948 minút, sa zaradil medzi kľúčové opory mužstva. Najčastejšie sa pohyboval na pozícii defenzívneho stredopoliara, časť sezóny však odohral aj na poste ľavého obrancu či ľavého záložníka. Vedenie klubu bolo s jeho výkonmi spokojné a tak po dohode s hráčom využilo opciu na predĺženie zmluvy. Maopak, v klube po štyroch rokoch končí defenzívny futbalista Tomáš Marek, ktorému klub nepredĺžil kontrakt.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona