Slovenský DJ EKG mal autonehodu

NETKY.SK • 18 December 2016, 17:33 • 2 min
Slovenský DJ EKG mal autonehodu

BRATISLAVA - Slovenský dídžej EKG mal vážnu autonehodu. Na rýchlostnej ceste R1 do neho čelne narazilo auto, ktoré išlo v protismere. Tridsaťtriročný hudobník a jeho dve spolujazdkyne sa momentálne nachádzajú v nemocnici, kde ich čaká niekoľko operácií. Vodič, ktorý haváriu spôsobil, na mieste zomrel.

slovakia

left justify in out

O nehode informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook dídžejov kamarát Ľubo Sýkora. "Ako to už chodí, zlá správa ide ruka v ruke s tou dobrou. Tá zlá znie, že Mirko s priateľkou a kamarátkou mal vážnu autonehodu, čelnú zrážku s autom v protismere. Tá dobrá, chvalabohu, je, že i keď si to odniesli nejaké tie stavce a kosti, všetci sú viac-menej v poriadku. Každopádne však Mirka nejaký čas na stagei neuvidíte, aktuálne ho čakajú dve - tri operácie a rehabilitácia," napísal o stave hudobníka, ktorý utrpel sedem zlomenín.

DJ EKG, vlastným menom Miroslav Ecker, pochádza z Nitry, kde aj v roku 2003 odštartoval hudobnú kariéru. Vo svojich setoch mieša rôzne hudobné štýly. V roku 2015 predstavil projekt EKG Solo, v rámci ktorého bez prestávky odohral dvanásťhodinový set. Vlani vystúpil na ostrove Ibiza či v chorvátskom Zrće. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies