Slovenský brankár Vozár na testoch v Sparte Praha

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 16:18 • 2 min
Slovenský brankár Vozár na testoch v Sparte Praha

PRAHA - Slovenského futbalového brankára Matej Vozára, ktorý od leta 2012 pôsobil na hosťovaní v talianskom druholigovom klube Spezia Calcio, skúšajú v tíme úradujúceho českého majstra AC Sparta Praha.

slovakia

left justify in out

Mužstvo z metropoly ČR začalo v stredu letnú prípravu na nastávajúci súťažný ročník 2014/2015, aj so spomenutým 20-ročným odchovancom trenčianskeho futbalu (nar. 5. mája 1994), ktorý sa po návrate z Apeninského polostrova mal zapojiť do prípravy AS.

 

"Je to mladý a talentovaný brankár, ktorý na seba upozornil v Trenčíne a pôsobil tiež v Taliansku. Zobrali sme ho na testy a chceme si ho vyskúšať v tréningovom procese. V Matúšovom prípade ide o prípadnú investíciu do budúcnosti," vyjadril sa na oficiálnej internetovej stránke Sparty Praha člen predstavenstva klubu Jakub Otava na margo dvojmetrového slovenského brankára a mládežníckeho reprezentanta. 

 

Z hosťovania v tíme Bohemians 1905, kde bol od januára 2014, je späť slovenský reprezentant do 21 rokov Lukáš Pauschek. Bývalý hráč Slovana Bratislava sa tiež zapojil do prípravy Sparty. "Pauschek sa vrátil, aby ukázal, že má na to byť alternatívou za Pavla Kadeřábka," uviedol na klubovom webe www.sparta.cz Jakub Otava na adresu 21-ročného (nar. 9. decembra 1992) krajného zadáka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies