Slovenský brankár Hrdlička čaká na svoj debut za Ruch Chorzów

NETKY.SK • 5 Október 2016, 16:18 • 2 min
Slovenský brankár Hrdlička čaká na svoj debut za Ruch Chorzów

CHORZÓW - Slovenský futbalový brankár Libor Hrdlička by sa po prebiehajúcom októbrovom asociačnom termíne mohol dočkať debutu v drese poľského Ruchu Chorzów.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný odchovanec Interu Bratislava (nar. 2. januára 1986) v septembri podpísal s Ruchom kontrakt do konca aktuálneho ročníka 2016/2017, no dosiaľ zaň nenastúpil. Hrdlička naposledy pôsobil v gruzínskom Diname Tbilisi, od 1. júla bol voľným hráčom.

 

Objavili sa informácie, že nedostal príležitosť preto, lebo neboli dotiahnuté formality transferu. "Nebola to pravda. S Gruzíncami sme všetko vybavili veľmi rýchlo. Hrdlička pracuje na tom, aby lepšie spoznal mužstvo a bojoval o svoju príležitosť. Po reprezentačnej prestávke sa jeho šance určite zvýšia," povedal športový riaditeľ Ruchu Miroslaw Mosór, citoval ho portál sport.pl. Chorzów najbližšie nastúpi 15. októbra na pôde Piastu Gliwice. Hrdlička predtým hájil farby Metalurgu Záporožie, MFK Ružomberok a Zbrojovky Brno.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies