Slovenský brankár Godla zamieril na hosťovanie do druhej fínskej ligy

NETKY.SK • 14 September 2016, 15:28 • 2 min
Slovenský brankár Godla zamieril na hosťovanie do druhej fínskej ligy

KUOPIO - Slovenský brankár Denis Godla sa vracia do druhej najvyššej fínskej hokejovej súťaže Mestis Hockey League. Ako informoval jeho zamestnávateľ z elitnej Liigy KalPa Kuopio, 21-ročný gólman zamieril na hosťovanie do tímu Iisalmen Peli-Karhut Ry. Spoločne s ním tam dočasne šiel aj útočník Otto Leskinen.

slovakia

left justify in out

Kežmárský rodák Godla v apríli uzavrel s Kuopiom kontrakt na dva roky. Klub po ňom siahol po vydarenej sezóne v drese druholigového Kokkolan Hermes, po ktorej ho vyhlásili za najlepšieho brankára v Mestis Hockey League. V ročníku 2015/2016 zasiahol v základnej časti do 33 zápasov s priemerom 2,76 inkasovaného gólu a 91,7-percentnou úspešnosťou zásahov. V play-off nastúpil na sedem duelov.

Godla bol hrdinom svetového šampionátu do 20 rokov v Kanade 2015, kde sa stal najužitočnejším hráčom turnaja, keďže výrazne prispel k zisku bronzových medailí pre Slovensko. V minulosti epizódne chytal za Slovan Bratislava v KHL aj extraligové Piešťany.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies