Slovenskú dvojicu podozrivú z vraždy manželov v ČR zadržali v Rumunsku

NETKY.SK • 31 Január 2018, 13:01 • 2 min
Slovenskú dvojicu podozrivú z vraždy manželov v ČR zadržali v Rumunsku

BRATISLAVA - Podozrivých z dvojnásobnej vraždy v okrese Písek v Juhočeskom kraji zadržali v Rumunsku. Ide o muža a ženu pôvodom zo Slovenska, oznámil na stredajšej tlačovej konferencii riaditeľ juhočeskej polície Luděk Procházka.

slovakia

left justify in out

Podľa kriminalistov dvojica zavraždila 8. januára 59-ročného muža a jeho o päť rokov mladšiu manželku v blízkosti obce Záhoří v mobilnom domčeku. Napísal to spravodajský portál Novinky.cz.

 

Manželia boli dobodaní na smrť. "Páchateľmi by mali byť muž a žena slovenskej národnosti, ktorých 18. januára zadržali v Rumunsku," povedal Procházka.

 

Rokovania o vydaní páchateľov by mali závisieť aj od súhlasu podozrivých. Podľa policajtov sa v prípade nesúhlasu môže celý postup predĺžiť aj na niekoľko týždňov. Polícia zatiaľ motív zločinu nezverejnila a špekuluje sa, že obaja podozriví zo Slovenska môžu byť príbuznými obetí. Policajný riaditeľ to na tlačovej konferencii odmietol potvrdiť.

 

Zavraždených manželov našiel 8. januára v ich mobilnom domčeku pri rybníku v časti nazývanej Pazderna ich syn, dodali Novinky.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies