Slovenskou víťazkou Elite Model Look je Barbora Koláriková

NETKY.SK • 6 September 2013, 11:39 • 2 min
Slovenskou víťazkou Elite Model Look je Barbora Koláriková

BRATISLAVA - Víťazkami 22. ročníka najprestížnejšej modelingovej súťaže Elite Model Look 2013 pre Českú a Slovenskú republiku sa stali Češka Eva Klímková a Slovenka Barbora Koláriková.

slovakia

left justify in out

 Riaditeľ súťaže Saša Jány verí, že dievčatá, ktoré v stredu triumfovali v Španielskej sále Pražského hradu, budú úspešne reprezentovať obe krajiny na svetovom finále v čínskom meste Šen-čen. Do súťaže sa každý rok prihlási vyše 400-tisíc dievčat z viac ako 60 krajín.

Finalistky tento rok predviedli viacero exkluzívnych kolekcií, pričom topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava sa predstavili v modeloch slávnych francúzskych návrhárov. Známymi tvárami, ktoré na seba tieto modely obliekli, boli napríklad ambasádorka projektu Elite Model Look SR 2013 Michaela Kocianová, česká víťazka svetového finále EML 2006 Denisa Dvořáková, slovenská víťazka svetového finále EML 2003 Denisa Dvončová, Michaela Hlaváčková, Sasha Gachulincová, Adriana Čerňanová, Karolína Mrozková a ďalšie. 

Hudobnými hosťami slávnostného večera boli skladateľ, spevák a herec Ondřej Brzobohatý a operná speváčka Patricia Janečková. Finálovým večerom aj tento rok sprevádzal moderátor Leoš Mareš. Slávne tváre nechýbali ani v porote, v ktorej ako čestná predsedníčka zasadla supermodelka Daniela Peštová. Spolu s ňou hodnotila finalistky česká topmodelka a ambasádorka súťaže Elite Model Look ČR 2013 Taťána Kuchařová, prezident siete Elite Model Management Vick Mihaci a spomínaný Sáša Jány. Na slávnostný večer prišli aj Pavlína Němcová, Elena Podzámska s partnerom, Ema Müllerová, Gabriela Drobová, Bruno Ciberej a fotografi Tono Stano, Robert Vano či Branislav Šimončík. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies