Slovenskou víťazkou Elite Model Look je Barbora Beňová

NETKY.SK • 3 September 2014, 13:12 • 2 min
Slovenskou víťazkou Elite Model Look je Barbora Beňová

BRATISLAVA - Víťazkami 23. ročníka prestížnej modelingovej súťaže Elite Model Look 2014 pre Českú a Slovenskú republiku sa stali Češka Barbora Podzimková a Slovenka Barbora Beňová.

slovakia

left justify in out

Po prvý raz v histórii súťaže rozhodovala porota, ktorej predsedala moderátorka Adela Banášová, aj o mužských víťazoch. Za tých napokon vyhlásili Čecha Josefa Utěkala a Slováka Eduarda Michalka. Celosvetové finále, na ktorom sa zúčastnia zástupcovia zo 60 krajín sveta, sa bude opäť konať v Číne. Mužskí zástupcovia sa premiérovo predstavia aj tam. Doteraz bola totiž táto súťaž určená iba pre dievčatá.

 

Odborná porota, ktorej členom bol aj módny expert Saša Jány, vyberala nové modelingové nádeje z Česka a Slovenska v utorok 2. septembra v priestoroch španielskej sály Pražského hradu. "Paradoxne to nie je o chôdzi na vysokých podpätkoch. Je to o tom vyžarovaní, ktoré z nich ide. Proste musí z nich za tú minútu - dve prejsť nejaká energia, musia zaujať. Celý tento priemysel je - okrem fyzických predpokladov, ktoré má asi každý adept, ktorý chce byť úspešný model alebo modelka - o komunikácii," vyjadril sa pre portál Topky.sk Jány. 

 

Tento rok sa do súťaže prihlásilo viac ako 8500 dievčat a chlapcov z celej Českej republiky a Slovenska. Po šesť finalistiek a finalistov z každej krajiny vybrala porota počas 26 kastingov, pričom najdôležitejším kritériom bol zaujímavý vzhľad, ktorý si ľudia všimnú aj v dave. Všetci účastníci a účastníčky musia však spĺňať aj prísne požiadavky na výšku a miery. Prihlásiť sa mohli dievčatá vo veku 13 až 22 rokov, s minimálnou výškou 170 centimetrov. Muži museli merať najmenej o trinásť centimetrov viac. Prihlásiť sa mohli chlapci a mladí muži vo veku 16 až 25 rokov. 

 

Medzi hosťami šou nechýbala ani tento rok modelka Daniela Peštová, ktorú sprevádzal partner Pavol Habera. Medzi pozvanými boli aj herečky Zuzana Stivínová a Iva Pazderková. Na prehliadkovom móle sa vo vrstvených šatách značky Dior predviedla minuloročná víťazka Elite Model Look za Česko Eva Klímková. Špeciálnou hostkou bola aj víťazka svetového finále Elite Model Look z roku 2003 Denisa Dvončová. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies