EXKLUZÍVNE VIDEO: Slovensko zažije MMA svetovej úrovne !Viac nám o tom prezradili Ivan Buchinger a Karlos Vémola

NETKY.SK • 31 Október 2018, 09:15 • 2 min
EXKLUZÍVNE VIDEO: Slovensko zažije MMA svetovej úrovne !Viac nám o tom prezradili Ivan Buchinger a Karlos Vémola

Do bratislavskej haly Ondreja Nepelu prichádza MMA svetovej úrovne. Už v novembri zažijú diváci súboje v klietke,ktoré budú vyrážať dych v podaní tých najväčších hviezd českej a slovenskej scény.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"XFN prichádza do najväčšej haly na Slovensku s pokorou, ale zároveň sme plný veľkých očakavaní" vraví Petr Kareš,promoter organizácie a dodáva : "Slovensko MMA žije, je to najrýchlepšie rastúci šport  v tejto krajine. A my sme zas najrýchlejšie rastúca MMA organizácia v strednej Európe s najlepšími slovenskými zápasnikmi.Preto pevne verím, že stretnutie slovenských šampionov a skvelého publika bude úžasnou akciou."

 

Galavečer zmiešaných bojových umení XFN 14 sa uskutoční v nedeľu 18. novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Predstavia sa domáci bojovníci Ľudovít Klein, Miroslav Štrbák, Vojto Barborík a Roland Čambal,ale aj česká legenda UFC Karlos Vémola  a slovenská legenda Ivan Buchinger. Mixed Martial Arts skrátene MMA, teda mix bojových umení, je syntéza rôznych bojových štýlov ako sú napríklad thajský box, savate, taekwon-do, judo, jiu jitsu a daľších.Tomi Kid Kovács sa vráti do profesionálneho ringu po vyše dvoch rokoch.

 

"Po odchode do 'dôchodku' som sa venoval akadémii, SBF, zverencom a rodine. Seba som dával bokom, ale už v januári som dostal ponuku na súboj v zahraničí. Na 18. novembra som mal naplánovaný zápas vo Švajčiarsku, no zvolil som XFN a myslím si, že som spravil dobre." povedal Tomi Kid

 

Vo videu nám hlavný organizátor Petr Kareš povedal viac o XFN. Tiež sme vyspovedali  Karlosa Terminatora Vemola , Ivan „Buki“ Buchingera  a Tomi Kida Kovácsa o ich vzťahu k MMA .

Viac sa dozviete vo videu.

 

V Bratislave sa môžete tešiť na  bojovnikov ako :

 

 Karlos Terminator Vemola  
 Ivan „Buki“ Buchinger  
 Ľudovít Klein 
 Miroslav Štrbák 
 Roland Čambal 

 Tomi Kid Kovács
 Vojto Barborík 
 Alexandr Cverna 
 Vasil Ducar 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies