Slovensko - Srbsko 2:1, hlasy trénera a hráčov

NETKY.SK • 12 August 2010, 07:20 • 2 min
Slovensko - Srbsko 2:1, hlasy trénera a hráčov

Slovensko - Srbsko 2:1, hlasy trénera a hráčov

slovakia

left justify in out

img

Boris Kitka, tréner SR "21": "Kto chce niečo uhrať proti Srbsku, musí si ho držať na dištanc, čo sa nám až do inkasovania darilo. Hlavne prvý polčas bol z našej strany výborný. Mali sme veľmi rýchly prechod do útoku. Možno sme trochu riskovali s príliš ofenzívnou zostavou, ale vyplatilo sa to. Dali sme do toho nielen futbalový kumšt, ale aj srdce. Hráči ukázali, ako sa má reprezentovať. Som hrdý a šťastný, že ich trénujem."

Jakub Sylvestr, útočník SR "21" a strelec oboch gólov: "Hrali sme dobre a kolektívne. Potvrdilo sa, že máme kvalitného tímového ducha a bojujeme jeden za druhého. Srbi boli silní, ale ukázali sme, že na nich máme. Mrzí ma tá jedna zahodená šanca, našťastie som dal tie dva, ktoré stačili na víťazstvo."

Erik Grendel, stredopoliar a kapitán SR "21": "Hralo sa hore-dole, báli sme sa o výsledok do poslednej chvíle, ale tento kolektív má silu a vďaka tomu sme tam, kde sme. Jakub Sylvestr dnes predviedol super výkon a vďaka nemu sme vyhrali."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies