Slovensko proti Ukrajine v Kyjeve alebo Ľvove

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 12:13 • 2 min
Slovensko proti Ukrajine v Kyjeve alebo Ľvove

KYJEV - Futbalisti slovenskej reprezentácie odohrajú svoj vstupný duel kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 proti Ukrajine v Kyjeve alebo Ľvove.

slovakia

left justify in out

Napätá politická situácia v krajine má za následok, že Európska futbalová únia (UEFA) nariadila odohrať domáce medzištátne zápasy v najbližších mesiacoch práve v týchto dvoch mestách, kde je stav o čosi pokojnejší než na východe krajiny. V Kyjeve sa uskutoční medzištátne prípravné stretnutie ukrajinskej "dvadsaťjednotky" proti Lotyšsku "21". Ľvov bude hostiť kvalifikačné súboje o postup na majstrovstvá sveta žien medzi domácou reprezentáciou a Anglickom i Čiernou Horou. Tieto merania síl sa mali hrať v iných dejiskách. Informácie zverejnil francúzsky L'Equipe.

 

Ako je známe, Slovensko je v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska členom C-skupiny, v ktorej mu okrem Ukrajiny konkurujú aj Španielsko, Bielorusko, Macedónsko a Luxembursko. Duel Ukrajina - SR je na programe 8. septembra 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies