Slovensko odohrá 15. novembra prípravný duel s Poľskom

NETKY.SK • 23 Október 2013, 13:23 • 2 min
Slovensko odohrá 15. novembra prípravný duel s Poľskom

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia odohrá 15. novembra prípravný duel proti rivalom z Poľska. Duel sa uskutoční na mestskom štadióne vo Vroclave s predpokladaným výkopom o 20.45 h.

slovakia

left justify in out

V stredu o tom informovala oficiálna stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Slovensko má s Poľskom vyrovnanú vzájomnú bilanciu - oba tímy majú na svojom konte tri víťazstvá, jeden zápas sa skončil remízou.

Poľský tím je momentálne bez hlavného trénera, keďže národný zväz minulý týždeň prepustil doterajšieho kouča Waldemara Fornalika. Dôvodom boli neuspokojivé výsledky v kvalifikácii na MS 2014 v Brazílii. Poliaci zakončili boje o postup na svetový šampionát prehrou s Anglickom 0:2 a v tabuľke H-skupiny skončili až na štvrtom mieste, deväť bodov za víťazným "Albiónom". Do Brazílie sa neprebojovali ani zverenci trénera Jána Kozáka.

Slováci by mali absolvovať prípravný zápas aj v druhom novembrovom asociačnom termíne, meno súpera však zatiaľ nie je známe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies