Slovensko má piateho najkrajšieho muža na svete

NETKY.SK • 25 November 2012, 19:21 • 2 min
Slovensko má piateho najkrajšieho muža na svete

Slovensko má piateho najkrajšieho muža na svete - Zaujímavosti Slovensko zaznamenalo veľký úspech vo svete mužskej krásy. Máme piateho najkrajšieho muža na svete.

slovakia

left justify in out

img

 Slovensko zaznamenalo veľký úspech vo svete mužskej krásy. Máme piateho najkrajšieho muža na svete. Je ním Ján Haraslín. V thajskom Bangkoku sa konalo v noci finále sútaže Mister Intenational, kde súperilo 50 súťažiacich pánskej krásy z celého sveta. Slovenskú republiku reprezentoval víťaz súťaže Muž roku SR 2012.

"Dva týždne tvrdej driny nevyšli na zmar. Je to obrovský úspech pre moju súťaž, pretože nikto nerátal s tým, že tento rok chlapci uspejú na finálovom galavečere," vyznal sa organizátor "Muža roku" Dávid Novotný, ktorý hneď po súťaži hovoril s Jánom. "Bol neskutočne šťastný, chcel, aby som všetkým poďakoval za to, že ho podporovali," odkázal.

Večer zakončil obrovským večierok, ktorý sa konal do ranných hodín. Ján Haraslín je 23-ročný študent z Bratislavy. Na finálovom večierku mu gratulovali premiérka Thajského kráľovstva Jinglak Šinavatra či predstavitelia hudobnej a modelingovej scény. "Som hrdý na to, že som Slovák," dodal Ján Haraslín, ktorého teraz čakajú pracovné povinnosti. Zúčastní sa módnych prehliadok, bude fotiť pre známych návrhárov. 

Ján Haraslín má rád inteligentné ženy, ktoré majú zmysel pre humor, "žena ma musí zaujať," skonštatoval. 

Ján študuje medzinárodné vzťahy v Nemecku. Český zástupca Robert Anderle sa do finálovej pätnástky neprebojoval.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies